26.11.10

Αιχμές από Γιακουμάτο – υπέρ Καραμανλή η Βόζενμπεργκ ...

Όταν ο «υπ αριθμόν 1» ύποπτος Κώστας Καραγκούνης πήρε το λόγο, στη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ επικράτησε απόλυτη σιωπή. Οι περισσότεροι περίμεναν ότι θα έκανε το βήμα, αλλά… άνθρακες ο θησαυρός. Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας προτίμησε να ασχοληθεί με τα αυτοδιοικητικά και να ...
κάνει μια δημόσια μικρή αυτοκριτική. Μόνο- χωρίς κουβέντα ή υπονοούμενο έστω για το ενδεχόμενο φυγής του προς τη ΔΗΣΥ.

Σε χαμηλούς τόνους κινήθηκαν και όλοι οι υπόλοιποι «ύποπτοι» με πρώτο τον Σίμο Κεδίκογλου. Προτίμησαν να αναφερθούν στην αναγκαιότητα της ενότητας της παράταξης.

Η πρώτη έκπληξη ήρθε από τον Γεράσιμο Γιακουμάτο- είχε στηρίξει Ντόρα πέρυσι τέτοιο καιρό με νύχια και δόντια, ο οποίος μίλησε για ανθρώπους του περιβάλλοντος του Α. Σαμαρά οι οποίοι διοχετεύουν πληροφορίες στα blogs και δημιουργούν προβλήματα και αντιπαραθέσεις. Ονόματα πάντως δεν είπε.

Την μεγάλη έκπληξη πάντως, την έκανε η Ελίζα Βόζενμπεργκ χαρακτηρίζοντας αδιανόητο να λέγεται ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν στηρίζει τη ΝΔ, το κόμμα που τον ανέδειξε και αυτός το οδήγησε σε διαδοχικές νίκες.

Ενώ οι ομιλίες όλων κινήθηκαν σε χαμηλούς τόνους, ο μόνος που δέχτηκε πυρά κριτικής ήταν ο Κ. Τασούλας για την απόφασή του η συνεδρίαση της ΚΟ να συνεχιστεί κεκλεισμένων των θυρών. Καμένος, Βόζενμπεργκ, Ιωαννίδης, Τραγάκης και άλλοι διαχώρισαν τη θέση τους, όπως είχαν κάνει νωρίτερα οι υπεύθυνοι επικοινωνίας Π. Παναγιωτόπουλος και Γ. Μουρούτης. Τελικά, ο Κ. Τασούλας πήρε όλη την ευθύνη πάνω του, αν και πολλοί πιστεύουν ότι υπήρξε κεντρική απόφαση.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: