1.11.10

Καταγγελία Δαλούκα για απειλές προς την οικογένειά του και τον ίδιο,,,


Παρενόχληση του ιδίου και της οικογένειας του στην οικία τους, καθώς και φθορές στο αυτοκίνητό του καταγγέλλει ο διαιτητής Γιώργος Δαλούκας μέσω του συνηγόρου του, Αλέξη Κούγια.
Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο γνωστός δικηγόρος, ο Δαλούκας και η σύζυγος του υπέβαλαν...
μήνυση για τα προαναφερθέντα περιστατικά, ενώ δεν τους έχει κοινοποιηθεί ακόμα καμία αγωγή από τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως είχε κυκλοφορήσει ως φήμη την περασμένη εβδομάδα.

Ο Δαλούκας βρέθηκε εκτός πινάκων διαιτητών της Σούπερ Λίγκας μετά το παιχνίδι Άρης-Παναθηναϊκός, στο οποίο υπέπεσε σε σοβαρό λάθος, καταλογίζοντας πέναλτι υπέρ του «τριφυλλιού» σε φάση που δεν υπήρχε παράβαση. Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» είχε χαρακτηρίσει τότε τη διαιτησία του Βολιώτη ρέφερι «έγκλημα κατά του ελληνικού ποδοσφαίρου», δήλωσε εξαιτίας της οποίας ο Δαλούκας θεωρεί πως αποπέμφθηκε από το χώρο της διαιτησίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, 31/10/10, δύο άγνωστα άτομα, φορώντας κράνη, χτύπησαν το κουδούνι της κατοικίας του Γεωργίου Δαλούκα στο Βόλο και από το θυροτηλέφωνο απηύθυναν απειλές κατά της ζωής του Γ.Δαλούκα και της οικογενείας του στη σύζυγο του.

Η ίδια εγκληματική ενέργεια, αλλά και εκτεταμένες φθορές στο αυτοκίνητό του είχαν γίνει και προ ολίγων ημερών και υπεβλήθησαν σχετικές μηνύσεις από τον Γ.Δαλούκα και τη σύζυγό του.

Στο κινητό τηλέφωνο του Γ. Δαλούκα είναι καταγεγραμμένα επανειλημμένα απειλητικά τηλεφωνήματα κατά της ζωής του και της σωματικής του ακεραιότητας από αγνώστους δράστες και για λόγο που διερευνάται, αλλά τα οποία κατά σύμπτωση έγιναν αμέσως μετά την αποστολή επιστολής προς την Ε.Π.Ο. και της κοινοποιήσεως εξωδίκου προς τον Πρόεδρο της Super League και Αντιπρόεδρο της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Ευάγγελο Μαρινάκη.

1. Για όλες αυτές τις εγκληματικές ενέργειες ο Γ. Δαλούκας και η σύζυγός του έχουν υποβάλει μηνύσεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Βόλου.

2. Ουδεμία αγωγή έχει κοινοποιηθεί στο Γ.Δαλούκα σχετικά, είτε με την επιστολή που έχει αποστείλει στο Δ.Σ. της Ε.Π.Ο., είτε με την εξώδικη πρόσκληση την οποία έχει κοινοποιήσει στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Άλλωστε το περιεχόμενο και των δύο εγγράφων είναι ευπρεπέστατο και από νομικής απόψεως δεν υπάρχει καμία δυνατότητα να γίνει δεκτή από τις Δικαστικές Αρχές μια τέτοια αγωγή, εκτός εάν πρόκειται μόνο για πράξη εντυπωσιασμού.

Με εκτίμηση

Δια λογαριασμό του Γ.Δαλούκα

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος

ΑΛΕΞΙΟΣ Χ.ΚΟΥΓΙΑΣ»
Naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: