25.11.10

Την ευθύνη για τα δέματα - βόμβες ανέλαβαν οι «Πυρήνες της Φωτιάς» ....

«Η Συνωμοσία δεν πρόκειται να συλληφθεί ποτέ» ...
Με προκήρυξή της στο διαδίκτυο η οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» ανέλαβε την ευθύνη για τα παγιδευμένα δέματα που εστάλησαν σε πρεσβείες και γραφεία πολιτικών προσώπων. Στην προκήρυξη αναφέρουν πως η οργάνωση δεν θα συλληφθεί ποτέ.

Όπως αναφέρουν στην προκήρυξη τους που ανάρτησαν στο δικτυακό τόπο athens.indymedia.org, «η Συνωμοσία δεν...

πρόκειται να συλληφθεί ποτέ, γιατί δεν είναι απλά μία οργάνωση, είναι ένα ρεύμα ιδεών και οι ιδέες είναι πάντα ασύλληπτες», αναφέρεται στο κείμενο της προκήρυξης.

Η δικογραφία για την υπόθεση των παγιδευμένων δεμάτων με κατηγορούμενους τους Παναγιώτη Αργυρού και Γεράσιμο Τσάκαλο, περνάει στους εφέτες ειδικούς ανακριτές μετά την δημοσιοποίηση επιστολής στην οποία και οι δύο δηλώνουν μέλη της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Μάλιστα, στην επιστολή τους οι δύο κατηγορούμενοι δηλώνουν «αιχμάλωτοι του επαναστατικού πολέμου, περήφανα μέλη της επαναστατικής οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

«Είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε περιόδους μεγάλης έντασης. Η πόλωση και οι κοινωνικές αντιπαραθέσεις είναι αναπόφευκτες. Η Ελλάδα συνεχίζοντας τον οικονομικό της κατήφορο θα γίνει θέατρο μεγάλων
συγκρούσεων» σημειώνουν.

Στο κείμενο περιγράφεται αναλυτικά ο τρόπος δράσης στα πρόσφατα χτυπήματα με τα παγιδευμένα δέματα.

«Όσον αφορά επιχειρησιακά την ίδια την ενέργεια, η προνοητικότητά μας ότι η αλληλογραφία της κοσμικής αριστοκρατίας των πρεσβευτών δεν ανοίγεται από τους ίδιους αλλά από το υπαλληλικό προσωπικό των πρεσβειών, μας υπαγόρευσε να μην χρησιμοποιήσουμε την ισχυρή εκρηκτική ύλη που έχουμε αποθηκευμένη, παρά μόνο ελάχιστη ποσότητα αυτοσχέδιας μαύρης πυρίτιδας ώστε να παραδοθεί το μήνυμα χωρίς τον τραυματισμό κάποιου ανθρώπου».
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: