26.8.10

Ξέχασαν την αμοιβή των χαμηλόμισθων δημοσιογράφων αλλά πορτοφόλιασαν τα bonus...


Τον Αύγουστο του 2007 στις απίστευτες φωτιές της Ηλείας οι δημοσιογράφοι του Ραδιοφωνικού σταθμού Πύργου της Ελληνικής ραδιοφωνίας, δούλεψαν – κατά γενική ομολογία - με αυταπάρνηση για τη δημοσιογραφική κάλυψη των γεγονότων που μας συγκλόνισαν.Σύμφωνα με τη συλλογική τους σύμβαση όταν εργάζονται για...


κάλυψη φυσικών καταστροφών δικαιούνται μιαν επιπλέον ημερήσια αποζημίωση.

Έκτοτε πέρασαν τρία χρόνια. Η αμοιβή για τα δεδουλευμένα ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ από τους υπεύθυνους. Για την ιστορία μόνο να αναφέρουμε ότι ο μέχρι πρότινος Υπεύθυνος των Περιφερειακών ραδιοσταθμών της δημόσιας ραδιοφωνίας Κ. Ροδόπουλος και ο Γενικός διευθυντης της ΕΡΑ Ανδρικάκης (επί δέκα χρόνια "υπεύθυνος") που "ξέχασαν" το θέμα φρόντισαν - σύμφωνα με τις λίστες που αναρτήθηκαν στην ΕΡΤ, να πορτοφολιάσουν ο μεν Ροδόπουλος 20.899 ευρω ο δε Ανδρικάκης 58.630 ευρω ως bonus. Και οι δυο είναι μέλη της ΕΣΗΕΑ (!) τα όργανα της οποίας για μια ακόμη φορά κάνουν το κουνέλι.

Y.Γ.: Η σχέση σύμπνοιας των δυο συνεχίζεται στην Ελληνική ραδιοφωνία, κάποιοι μιλούν για… υπόγειες διαδρομές (;) Ανδρικάκη, Παναγόπουλου ,τον ανεκδιήγητο πρώην πρόεδρο της ΕΡΤ, που τώρα σταδιοδρομεί στο Αλαφουζέϊκο και υπόσχεται ασυλία στους "καλούς του φίλους". Μ' αυτό όμως ασχολείται ήδη ο εσωτερικός έλεγχος της ΕΡΤ που ψάχνει να βρει ποιο είναι το αντικείμενο εργασίας του πρώην υπεύθυνου, ο οποίος μάλιστα δικαιολογεί χρήση εταιρικού τηλεφώνου και λαμβάνει και επιμίσθιο συντονιστή.
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: