26.8.10

Γ. Καμίνης: «Ενδιαφέρομαι μόνο για υπερκομματική υποψηφιότητα»...


Ο Συνήγορος του Πολίτη, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, διευκρίνισε ότι συζητά μόνο για το Δήμο της Αθήνας και όχι για την Περιφέρεια και πως θα είναι υποψήφιος μόνο σε περίπτωση υπερκομματικής πρότασης.

"Τη συζήτηση που έκανα με...
τον κ. Κουβέλη ήταν για το Δήμο της Αθήνας, δεν θα εμπλακώ σε οποιοδήποτε άλλο αξίωμα. Εκεί περιμένω εάν θα υπάρξει υπερκομματική υποψηφιότητα. Εάν όχι, θα επιστρέψω στη δουλειά μου στο Πανεπιστήμιο" δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καμίνης.

Χαρακτήρισε δύσκολο το να ανταποκριθεί κάποιος στο ρόλο του Δημάρχου Αθηναίων γιατί υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα, κυρίως στο ιστορικό κέντρο. "Εγώ όμως το είδα ως πρόκληση, καθώς στη θητεία μου στο Συνήγορο του Πολίτης ασχολήθηκαν πολλά χρόνια με τα προβλήματα αυτά" σημείωσε.

Ερωτηθείς εάν του έγινε κρούση και από άλλο πολιτικό χώρο, απάντησε ότι δεν τον προσέγγισε άλλο πολιτικό πρόσωπο και ξεκαθάρισε ότι έχει διευκρινίσει στον επικεφαλής της Δημοκρατικής Αριστεράς πως δεν θα επιμείνει σε υποψηφιότητα εάν δεν αυτή δεν είναι υπερκομματική.

Για το θέμα της παραίτησής του από το Συνήγορο του Πολίτη είπε ότι αφενός το Μάρτιο συμπληρώνονται δύο πλήρεις θητείες και αφετέρου ότι το θέμα είχε αρχίσει να προσλαμβάνει δημοσιότητα και άρχισε το όνομά του να εμπλέκεται σε κομματικές αντιπαραθέσεις. "Δεν θα μπορούσα να εκθέσω το θεσμό παραμένοντας στη θέση αυτή" κατέληξε

Δεν υπάρχουν σχόλια: