3.8.10

Ο Βουλγαράκης και τα χάλια του...

Σχετικά με τον θόρυβο γύρω από τις μούντζες στο ελικόπτερο, που οι παραθεριστές στο Λουτρό Σφακίων είδαν να επιβαίνει ο Βουλγαράκης, απαντάμε ως εξής:
1oν Ευκαιρίας δοθείσης έσπευσαν κάποια- ελάχιστα- blogs να μας καταχωρήσουν στο Θέμα και στο Θέμο. Καθυστερημένοι. Αυτό το έλεγε ο μακαρίτης ο Σωκράτης, όταν ήταν ακόμα στο Μάκη. Όταν, Θεός σχωρέστον, πήγε με το Θέμο διαπίστωσε το ανακριβές του θέματος και το'κοψε.
Άλλωστε, μόλις προχθές ειρωνευόμασταν την φαντασία των συντακτών του Πρώτου Θέματος στην ανάρτηση "Δόλωμα". Στο Ν-Ν υπάρχουν πάμπολλες αναρτήσεις με αυστηρή κριτική στο Θέμα και στο Θέμο, με κορυφαία εκείνη που τον χαρακτήριζε τον ίδιο ψευδό, και την την παρτενέρ του τσόκαρο.
Δεν απολογούμαστε σε κανένα, αλλά αν κάποιοι ξέραν ποιοί πραγματικά είμαστε, μπορεί να στέλναν το ονόματά μας στους μπάτσους.
2ον. Κακώς εστράφη ο κ.Βουλγαράκης εναντίον του cretalive.gr
Την...
ανάρτηση για το ελικόπτερο την κάναμε εμείς.
3ον Μπορεί να μας πει ο κ.Βουλγαράκης αν την ημέρα που βρισκόταν με το φουσκωτό-του φίλου του- στο Λουτρό, προσγειώθηκε ελικόπτερο? Κι αν ναί, ποιόν πήρε?
Εμείς δεν λέμε ότι έφυγε οπωσδήποτε για Παλαιόχωρα. Εκεί υπέθεσαν πως κατευθυνόταν οι αναγνώστες μας από του Λουτρό.
Ν-Ν. Υπενθυμίζουμε ότι τα σχέδια πτήσεις των ελικοπτέρων υπάρχουν στο Πύργο Ελέγχου Χανίων. Κι ακόμη ότι οι αναγνώστες μας που είναι ακόμη στο Λουτρό, είναι απόλυτα σίγουροι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: