27.5.10

Αυτήν την Κυριακή στο "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" το "ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ"...


Νομίζετε ότι ξέρετε πώς ακριβώς είναι το ελληνικό καλοκαίρι; Το Πρώτο Θέμα, αυτήν την Κυριακή, σας προσκαλεί εντελώς δωρεάν, στο καλύτερο πάρτι της ζωής σας. Το πιο επιτυχημένο θεατρικό μιούζικαλ όλων των εποχών, έγινε η πιο επιτυχημένη εισπρακτικά μουσική ταινία όλων των εποχών. Με τα μαγικά τραγούδια του πιο επιτυχημένου ποπ γκρουπ όλων των εποχών, των ABBA. Γυρισμένη στην...


πιο όμορφη χώρα του κόσμου (και όλων των εποχών). Ναι, την Ελλάδα. Με πρωταγωνιστές, μερικούς από τους πιο διάσημους και αγαπημένους σταρ όλων των εποχών. Η Μέριλ Στριπ και ο Πιρς Μπρόσναν, ταξιδεύουν στη Σκόπελο, τη Σκιάθο και το Πήλιο, τραγουδάνε, χορεύουν και ερωτεύονται κάτω από τον ελληνικό ήλιο, στην ταινία που έκανε όλο τον κόσμο να φωνάζει «Μamma Mia!!!».

Η παράσταση που εδώ και μία δεκαετία, σπάει κάθε ρεκόρ εισιτηρίων στο Μπρόντγουεϊ της Νέας Υόρκης και το Γουέστ Εντ του Λονδίνου, γίνεται ταινία, γεμάτη τραγούδι, έρωτα, Ελλάδα και τις μουσικές αναμνήσεις από τα καλύτερα μας χρόνια, σκηνοθετημένη από τη δημιουργό του πρωτότυπου θεατρικού, Φιλίντα Λόιντ. Αυτήν την Κυριακή, το Πρώτο Θέμα, δε σας χαρίζει απλώς την καλύτερη κινηματογραφική προσφορά που έγινε ποτέ, σας ταξιδεύει δωρεάν, στο καλύτερο ελληνικό καλοκαίρι της ζωής σας.
enimerosi24.

Δεν υπάρχουν σχόλια: