3.5.10

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, ξεφτίλισε τους Χατζηνικολάου, Πυργιώτη, Μιχελάκη και Βούλτεψη...

"Μη μας βάζετε τρικλοποδιές με ψέματα σ' αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Μέχρι την Πέμπτη το βράδυ ήταν στο τραπέζι ο 13ος και ο 14ος μισθός του ιδιωτικού τομέα"...
Δικαίωση του Nonews-NEWS
Πυργιώτη, Μιχελάκης (διευθυντής Ε.Τ.), Βούλτεψη (πρώην βουλευτής της Ν.Δ.) και οι όμοιοι τους βγήκαν από το πρωί στα παράθυρα της τηλεόρασης και στα ραδιόφωνα λέγοντας το...

...τερατώδες ψέμα ότι: Δεν έθεσε ποτέ το ΔΝΤ θέμα για τον 13ο και 14ο μισθό στον ιδιωτικό τομέα. Δηλαδή, έλεγε ψέματα ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του στα πλαίσια ενός άθλιου επικοινωνιακού παιχνιδιού.

Ο Χατζηνικολάου το πρωί, ακούγοντας την Πυργιώτη, κατακεραύνωνε την κυβέρνηση. Ήρθε όμως πριν από λίγο ο Λοβέρδος στο δικό τους ραδιόφωνο (Real FM) και είπε κατάμουτρα στην Πυργιώτη ότι έλεγε ψέματα: "Εν τιμή σας λέω ότι μέχρι την Πέμπτη το βράδυ υπήρχε στο τραπέζι ο 13ος και ο 14ος μισθός του ιδιωτικού τομέα. Σ' εμένα προσωπικά το νούμερο 1 και το νούμερο 2 της τρόικας μου ζήτησαν τη κατάργηση τους. Έχω παρακαλέσει τον επικεφαλής της τρόικας να το δηλώσει αυτό. Σ' αυτή τη φάση που βρισκόμαστε δεν είναι δυνατό να τρώμε τρικλοποδιές και να περνάνε στον κόσμο τέτοια ψέματα".

Κατάπιε τη γλώσσα της η Μαριάννα.

Να σας θυμίσουμε ότι από χθες το Nonews-NEWS επέμενε στην εκδοχή της διαπραγμάτευσης και στο τηλεφώνημα μάλιστα που έκανε ο πρωθυπουργός στον Στρος Καν. Σήμερα την ίδια άποψη υποστηρίζει και ένας από τους σοβαρότερους πολιτικούς αναλυτές, ο Γιώργος Παπαχρήστος στα ΝΕΑ.

Οι ψεύτες ξεφτιλίστηκαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: