22.5.10

Ερχεται η ώρα του;...

Μετά τη χθεσινή κατάθεση της πρώην διευθύντριας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Σταματίνας Μαντέλη στην Εξεταστική Επιτροπή για το Βατοπέδι, που περιέγραψε την ενορχηστρωμένη προσπάθεια για να εξυπηρετηθούν οι απαιτήσεις του...

...ηγούμενου Εφραίμ, «άναψαν» τα τηλέφωνα στα «γαλάζια» πολιτικά γραφεία· αναρωτιούνταν αν ο επόμενος που θα κληθεί θα είναι ο Κώστας Καραμανλής.

Μπορεί να μη δέχθηκε, όταν ήταν πρωθυπουργός, την προκαταρκτική επιτροπή που πρότεινε σύσσωμη η αντιπολίτευση. Μπορεί να έκλεισε άρον άρον τη Βουλή για να παραγραφούν τα αδικήματα. Το αμαρτωλό παρελθόν, όμως, επιστρέφει και είναι υπόλογος για όσα έγιναν τότε, με αποτέλεσμα το νερό της λίμνης Βιστονίδας να ανταλλάσσεται με «φιλέτα» του Δημοσίου και να στήνεται ένα πάρτι αγοραπωλησιών.

Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει κρίνει σκόπιμο, μέχρι στιγμής, να τον καλέσει. Ενδεχομένως να το αφήνει για την υπόθεση της Siemens ή για την εξεταστική για την οικονομία. Θα φανεί αν αλλάξει τα σχέδιά του.

Ετσι ή αλλιώς, η «ώρα Καραμανλή» πλησιάζει. Θα φανεί αν οι εξελίξεις θα επισπεύσουν και τον χρόνο της παρέμβασής του, την οποία περιμένουν, εντός και εκτός Ν.Δ., εδώ και τουλάχιστον έξι μήνες!
ΧΡ.ΚΟΡ. - Πολιτικά παρασκήνια - Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια: