1.5.10

Γ. Αυτιάς: «Εγώ γενέθλια για 20 χρόνια στην τηλεόραση δεν πρόκειται να κάνω»...


«Άλλοι είναι υπερτιμημένοι, άλλοι υποτιμημένοι, οι πρώτοι δεν θα αντέξουν στο χρόνο, οι δεύτεροι θα αντέξουν» δήλωσε ο Γιώργος Αυτιάς σχολιάζοντας την φετινή πρωινή ζώνη της τηλεόρασης στην εκπομπή 12-1 του Σαββάτου στον Flash 96. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της ενημερωτικής εκπομπής «Καλημέρα» καθημερινά στο Alter ανέφερε, ότι ο...

ίδιος 9 μήνες στο κανάλι του Μπουρναζίου κάνει 19% και άλλοι 25 χρόνια κάνουν 20%. Ερωτώμενος για τα 20 χρόνια που γιόρτασε ο Γιώργος Παπαδάκης δήλωσε: «Του εύχομαι γερός δυνατός και ότι η ζωή δεν είναι μόνο η τηλεόραση». Παραδέχτηκε ότι ναι του έχει γίνει πρόταση επίσημα και από ΝΔ και από ΛΑΟΣ να κατέβει για δήμαρχός στον Πειραιά, ωστόσο ο ίδιος δεν αφήνει την τηλεόραση, γιατί πολύ απλά έχει δώσει τον λόγο του και αυτό συνιστά για αυτόν συμβόλαιο να μείνει άλλα δύο χρόνια στο Alter. Ξεκαθαρίζει όμως, «εγώ γενέθλια για 20 χρόνια στην τηλεόραση δεν πρόκειται να κάνω».

Η χώρα διοικείται από το ΔΝΤ
Ο Γιώργος Αυτιάς με αφορμή την σημερινή Πρωτομαγιά ήρθε σε επαφή με τον κόσμο ο οποίος του επαναλάμβανε διαρκώς «πες τα, πες τα!» αναφερόμενοι στην χθεσινή του πρόταση μέσω της πρωινής του εκπομπής να κοπούν 2 μισθοί και 2 συντάξεις και από τους βουλευτές. Ανέφερε σχετικά ότι κανείς δεν μιλά με ειλικρίνεια, πάμε σε 20ετή λιτότητα και ότι δεν γίνεται από μία γιαγιά των 700 ευρώ σύνταξη να της κόψεις 1400 ευρώ το χρόνο και καθόλου από το κράτος. Επιπλέον ότι δεν γίνεται όταν διακυβεύονται οι συντάξεις του ελληνικού λαού, οι βουλευτές να κατοχυρώνουν σύνταξη με 2 θητείες ενώ παράλληλα βρίσκει εντελώς παράλογο και υπερβολικό να τους προσφέρεται υπέρογκο ποσό ως επίδομα για την αγορά laptop, όταν μπορείς να βρεις στην αγορά με μόλις 300 ευρώ! Πρότεινε να υπάρξει δίχτυ ασφαλείας για τους ασθενέστερους και επανέλαβε ότι η Ελλάδα δεν διοικείται – οποιοδήποτε νομοσχέδιο θα το βλέπει το ΔΝΤ. Τα μόνα ευχάριστα μέσα στη μαυρίλα που ξεχωρίζει ο έμπειρος δημοσιογράφος στα οικονομικά είναι ότι η χώρα δεν πτωχεύει (βλ. Αργεντινή) και ότι δεν απειλούνται οι καταθέσεις των πολιτών.
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: