1.4.10

Λιάνα ξεπέρασες στην υποκρισία τον Βασιλιά του είδους, που προχθές έβριζες...

Πρώτα μετάλαβες, μετά είπες πρωινιάτικα "γαμηθείτε". Πέρασες το μήνυμα ότι από το τσιγάρο δεν παθαίνεις τίποτα, και μας έπρηξες με το σπυράκι σου που κινητοποίησε τον κορυφαίο λαπαροσκόπο και μοναδικό (τηλεοπτικά προβαλλόμενο) Κωνσταντινίδη.

Διαφήμισες τέλεια την άψογη (ιατρικά και ανθρώπινα) συμπεριφορά του ιδιωτικού νοσοκομείο του Αποστολόπουλου, που "αποκλειστικά" χρησιμοποιεί την...

...επαναστατική τεχνολογία λαπαροσκόπησης, και που φυσικά δέχεται τα Golden Boys & girls του ΕΔΟΕΑΠ (αλλά φτύνει τους μπλοκάκηδες του ΤΕΒΕ).
Μας παραμύθιασες λέγοντας όταν... το ΚΚΕ έρθει στην εξουσία , όλοι θα έχουν (σαντην δική σου) άψογη αντιμετώπιση στην Υγεία. Αν πάρουμε σαν παράδειγμα την περίπτωση της "ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ" τα βάψαμε μαύρα (τα αυγά) από τώρα.

Αλήθεια πότε ο συμπαρουσιαστής σου (που τον ξέχεσες την τελευταία φορά, και σήμερα καθόταν σούζα και τα χέρια σταυρωμένα) Παπαδάκης, θα με καλέσει και μένα να διαφημίσω "τσάμπα" το Blog μου, όπως κάνει τακτικά με το περιοδικό σου (με τα αρχ... φάτσα) που μας μοστράριζες σαν μανάβης?

Λιάνα Κανέλλη , θεωρώ πως όλα τα κόμματα έχουν καλά στοιχεία (στην θεωρεία), αλλά εσύ δεν είσαι ότι το καλύτερο, ειδικά όταν πρόκειται για την πράξη.
Καλό σου Πάσχα, και σου εύχομαι να μη το περάσης ποτέ σε Δημόσιο Νοσοκομείο. Ούτε για ρεπορτάζ...
από το adena-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: