2.2.10

Η Ε.Ε. είναι κάθετη προς τις εισφορές για τρίτους όπως είναι το αγγελιόσημο:...


Από www.press-bank.gr
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ προς απορούντα εκδότη και διαφημιζόμενο...
Σχετικά με το Αγγελιόσημο:
Οι δημοσιογράφοι (δια των Ταμείων τους) έχουν έχουν επιδοθεί τελευταία σε εκστρατεία είσπραξης του γνωστού Αγγελιοσήμου. Στέλνουν επιστολές σε εκδότες με απειλές -πλασματικά- ότι για την είσπραξη θα βάλλουν μέσα και την Εφορία. ... Ναι...η Εφορία δεν είχε άλλη δουλειά ...δεν μπορεί να εισπράξει τα δικά της...θα κάνει τώρα και τον εισπράκτορα για τους δημοσιογράφους! Στις απορίες κι ανησυχίες ενός εκδότου που...
επικοινώνησε μαζί μας, ο Νομικός μας σύμβουλος του έστειλε τις παρακάτω οδηγίες. Κι όσοι εξακολουθούν να απορούν ακόμη, ας απευθυνθούν σε μας ( info@press-bank.gr ).. Και προς Θεού... . μέχρι τότε δεν πληρώνετε αγγελιόσημο!
1)Δεν τους απαντάς...-ΚΑΘΕΤΟ ΑΥΤΟ! Αδιαφόρησε για την επιστολή που έλαβες.
2) Βασει ποιών στοιχείων σε κοστολόγησαν... έτσι στα κοτουρού... κι ό,τι λάχει;
3) Το Ταμείο εισπράττει απευθείας από τον διαφημιζόμενο... Αυτός πάει και καταθέτει το 20% κι όχι το περιοδικό ή εφημερίδα. Παρατύπως ο εκδότης ... "χρεώνει" στον διαφημιζόμενο το αναλογούν ποσόν... το οποίον όμως δεν συμποσούται στο τελικο προς... καταβολή από τον πελάτη...προς .ΠΛΗΡΩΜΗ! Γίνεται μόνο απλή -κουφή- αναφορά στο τιμολόγιο!!!. Και μόνον εδώ να σταθεί κανείς... τους ξετινάζει... Απλά δεν τους δίνεις σημασία... Κάνουν εκστρατεία τώρα κι ό,τι αρπάξουν... Η ΕΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΜΕΤΕΧΕΙ... και κακώς που την επιστρατεύουν... εκφοβιστικά.


4) ΄Οχι δεν υπάρχει οδηγία της Ε.Ε. Υπάρχει απόφαση δικαστική τελεσίδικη εκ 35 σελίδων -την έχω- και τη δημοσίευσα όταν πάλι είχε ξανατεθεί θέμα. Μου την έστειλε την απόφαση ο εδώ διευθυντής της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης. Για την απόφαση αυτή είχαν συνεργήσει ΄Ελληνες ,Γερμανοί και Γάλλοι ενδιαφερόμενοι. Το θέμα είναι λυμένο... Απλά το Ταμείο Μ.Μ.Ε ..την απαγορευμένη από την Ε.Ε. "εισφορά προς τρίτους", την αποκαλεί "κεκτημένο δικαίωμα" ... Και για να δεις βαθύτερα πόσο βρωμάει η υπόθεση. .. να έχεις υπόψιν ότι οι εργοδότες των δημοσιογράφων )εκδότες ,καναλάρχες κ.λ.π. δεν καταβάλλουν το μερίδιο τους για την ασφάλιση των εργαζομένων τους, όπως κάνεις εσύ ... Κομπίνα στην κομπίνα... Δηλαδή δεν πληρώνουν αυτοί... και θέλουν να πληρώνει ο διαφημιζόμενος, ο δε εκδότης-ως εσύ- θα τους έχεις νταβατζήδες... κατά 20% συνεταίρους στο παραγόμενο από εσένα έργο... Το αν δε ο Τέρενς Κουϊκ συντάσσεται προς τις απόψεις μου, (αλλά και άλλοι δημοσιογράφοι που διαπληκτισθηκαμε επί του θέματος... αναγκάστηκαν να παραδεχθούν, "ναι, έχεις δίκαιο, αλλά... έχουμε κι εμείς." Έχω βγάλει πολλά σχετικά από την ιστοσελίδα της press-bank- μπορείς να τα αναζητήσεις. Γνωρίζεις ότι χρόνια μάχομαι το θέμα ... το αναφέρω στην επιχειρηματολογία μου με το απλό: " Και καλά ...θα παράγω εγώ διαφήμιση και θα παίρνει σύνταξη ο Τέρενς Κουϊκ;... δεν είμαστε καλά... Στην Ταγκανίκα ζούμε;"

Τέλος πάντων η άποψή μου είναι...ΜΗΝ τους δίνεις σημασία. Δεν έχουν κάνενα ελεγκτικό μηχανισμό.. Ό,τι αρπάξουν είναι... Ανά δεκαετία ηλεκτρίζονται.. και μετά ξαναπέφτουν σε νάρκη.

Το τοπίο με το Αγγελιόσημο νομικά έχει πολλές θολούρες...και εμπλοκές έως και διαπλοκές. Είναι αυθαίρετο. Καταδικασμένο από την Ε.Ε. Τα επιχειρήματα της ΕΣΗΕΑ σαθρά. Τι πάει να πει κεκτημένο δικαίωμα... ; Το δικό σου δικαίωμα θα το ασκείς σε βάρος του δικού μου δικαιώματος; Γι αυτό και μέχρι σήμερα παρά τις εκτοξευόμενες απειλές τους δεν έχει καταγραφεί ούτε μία καταδίκη για άρνηση πληρωμής αγγελιόσημου. Τυχαία λέτε; Προσοχή δεν φταίνε όμως οι δημοσιογράφοι, που απολαμβάνουν σημαντικών εσόδων με απόφαση της χούντας... Βασικά με τον χουντικό νόμο περί αγγελιοσήμου, η χάρη γίνεται προς τους εκδότες οι οποίοι είναι απαλλαγμένοι από την εισφορά τους προς τους ασφαλισμένους τους δημοσιογράφους... κατά μοναδική εξαίρεση. .. ΄Ετσι το βάρος 20% το φορτώνεται ο ανυποψίαστος διαφημιζόμενος... ο απλός λαός...Γι αυτό και η ΕΣΗΕΑ δεν τολμάει να κυνηγήσει όσους αρνούνται την καταβολή Αγγελόσημου ... Γιατί απλά δεν μπορεί να υπάρξει καταδίκη... ΄Ετσι ΟΛΟΙ κάνουν το κορόϊδο, ό,τι αρπάξουν .. και το σαθρό οικοδόμημα ...συνεχίζεται... βασιλεύει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: