2.2.10

Σαμαράς. Ναι μεν αλλά...

"Δεν δίνουμε λευκή επιταγή"...
"Θα κρίνουμε κάθε μέτρο κατά περίπτωση με κριτήριο το συμφέρον του τόπου, αλλά η στήριξή μας δεν είναι λευκή επιταγή προς την κυβέρνηση", ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς σε δηλώσεις του από τη Ρηγίλλης, μετά τη συνάντησή με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Σαμαράς εμφανίστηκε επικριτικός απέναντι στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι η κρίση δεν...

...προέκυψε ξαφνικά, αλλά το ΠΑΣΟΚ προεκλογικά δεν θέλησε ή δεν μπόρεσε να καταλάβει, ενώ μετεκλογικά δεν έδρασε έγκαιρα.

«Τα σοβαρά μέτρα πρέπει να ληφθούν τώρα» τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σημειώνοντας ότι το κόμμα του έχει δηλώσει με ξεκάθαρο τρόπο ότι θα στηρίξει ό,τι είναι απαραίτητο, όπως οι περικοπές στην κρατική σπατάλη και η πάταξη της φοροδιαφυγής και της εισφοροδιαφυγής.

Παράλληλα, όμως, είπε «όχι» σε μέτρα όπως η αύξηση στους φόρους των καυσίμων και ζήτησε μετ' επιτάσεως «ανάσες ανάπτυξης» χωρίς τις οποίες, όπως είπε, η ύφεση θα βαθύνει περισσότερο.

«Θα κρίνουμε κάθε μέτρο κατά περίπτωση» πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς και προειδοποίησε ότι το κόμμα του δεν θα δεχτεί πρακτικές κυβερνητικής αλαζονείας με δικαιολογία την κρίση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: