1.2.10

Αυξάνονται οι πλαστικές στήθους και στους… άντρες...

Η μείωση στήθους στους άνδρες είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη επέμβαση που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής.
Σύμφωνα με την Ομοσπονδία Πλαστικών Χειρούργων της Βρετανίας, οι επεμβάσεις αυτού του τύπου έχουν αυξηθεί το τελευταίο έτος κατά 80%.
Σύμφωνα με τα στοιχεία των βρετανών πλαστικών, οι 9 στις 10 επεμβάσεις που γίνονται για αισθητικούς λόγους, αφορούν γυναίκες με την αυξητική στήθους να επικρατεί με διαφορά.
Ωστόσο, η...

αύξηση των περιπτώσεων που παρατηρήθηκε στη μείωση στήθους των αντρών, ήταν η επέμβαση που παρουσίασε την πιο αυξημένη ζήτηση στον κόσμο.

«Τα μοντέλα που προβάλλονται από τα lifestyleπεριοδικά έχουν “πιέσει” τον αντρικό πληθυσμό τα τελευταία χρόνια για αλλαγές στο σώμα. Εντούτοις, προσφάτως διαπίστωσαν πως μπορούν να κάνουν κάτι γι’ αυτό…», σχολιάζει ο πλαστικός χειρουργός RajivGrover.

Καθημερινές συνήθειες και όχι νυστέρι

OGrover, πάντως, διευκρινίζει πως σε πολλές από τις περιπτώσεις που χειρουργούνται θα μπορούσαν να μην είχαν ξαπλώσει στο χειρουργικό τραπέζι.

Εάν είχαν αλλάξει διατροφικές συνήθειες και ασκούνταν θα μπορούσαν να είχαν μειώσει το λίπος στο σώμα τους και να είχε μειωθεί το στήθος.

Επιπλέον, μερικές ασκήσεις στήθους, ακόμη και κάμψεις, θα μπορούσαν να μειώσουν το «κρέμασμα» του ανδρικού στήθους, που προκαλείται μετά την απώλεια βάρους.
ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: