4.2.10

Ο προστάτης...

Aπό τα σημερινά Opinions
Λοιπόν. Να σας κάνω explain πώς γράφτηκε σήμερα αυτή η στήλη. Τρώγοντας δημητριακά και νομίζοντας ότι θα ξεπηδήσουν παϊδάκια και θα αρχίσουν να βουτάνε το ένα πίσω από το άλλο στο γάλα. Για τέτοιο τσίκνισμα μιλάμε φλόμωνες από το πρωί στην TV. Το μάτι μας, κοψίδι!

Στο μυαλό μας είστε
Το… κακό ξεκίνησε από το Πάνω στην Ώρα. Εκεί που οι απέναντι συζητούσαν οικονομικά, αγροτικά και βεβαίως η Μελέτη διαζύγιο και κουτσομπολιά, τούτοι είχαν μερακλώσει μες στην τσίκνα και το γλένταγαν. You know. Κρέας στον…

δημοσιογραφικό πάγκο, μπουζουκορχήστρα στο πλατό και κοριτσόνια στο χορευτικό. Τι άλλο θέλουμε!

Δώστους σκετσάκια και πάρτους την ψυχή
Ο δε Όμορφος κόσμος; Την ξέσκισε την Αποκριά. Το πλάνο άνοιξε με Παπαδάκη έξω από το στούντιο, ντυμένο Βασιλιά πάνω στο γεφυράκι να χαιρετά από κάτω τους υπηκόους του. Ο King της πρωινής ζώνης!

Ζήσε το μύθο
Στη συνέχεια άρχισε να μας συστήνει την φαμίλια του, την υπόλοιπη δηλαδή 5αδα. Το σκηνικό όλο ήταν απόλυτα μεγαλοπρεπές και βασιλικό. Καημό βρε guys μου το ΄χαν!

Βαβέλ
Αυτή κι αν ήταν συνάντηση κορυφής. Η τετράδα του «Δέστε τους» (διότι Μουτσινάς δουλεύει απέναντι τις Πέμπτες) καλεσμένη today στην πεντάδα του «Όμορφου κόσμου». Ο απόλυτος συντονισμός!

Καλά μη βαράς
«Αυτές είναι εσωτερικές πληροφορίες δεν αφορούν τον κόσμο» τσίνιξε ο Γιώργος Τσαλίκης σε ερώτηση της Αραμπατζή αν η Ρούλα Κορομηλά παραμένει στο control της εκπομπής τους. Εντάξει καταλάβαμε… απουσιάζει. Ε, ok πώς κάνεις έτσι και εσύ βρε παιδί μου. Κουλάρισε. Δεν στην θίξαμε!

Την ακούσαμε
Αν κρίνουμε και από άλλες απαντήσεις που δίνει κατά καιρούς αριστερά και δεξιά σε events το singer – τηλεπερσόνης φανταζόμαστε ότι δεν θα αργήσει η ώρα που θα κάνει μαθήματα στους δημοσιογράφους τι να ρωτάνε και τι όχι. Ψυχραιμία my boy. Δεν σε έχουν προσλάβει και για καναλάρχη!

Να ‘στε καλά
Πιο ήρεμα κύλησε το «10 με 1 μαζί». Κανονικά η ροή της εκπομπής με την απαραίτητη εσάνς of course από Αποκριές. Ε, ok. Πήγε το δίδυμο και στα βλάχικα και τράβηξε βιντεάκι με τον ψήστη και την γλίτσα. «Ξεφτιλιζόμαστε για σας» προλόγισε το ντοκουμέντο – υλικό ο Χαριτάτος και μας το πάσαρε. Ευχαριστούμε!

Όλα για τους τηλεθεατές
Απέναντι, στον Καφέ με την Ελένη η κατάσταση είναι ακόμα… βαριά. Αφού μας διευκρίνισε γύρω στις 20 φορές η presenter ότι εμείς οι τηλεθεατές δεν φταίμε σε τίποτα που αυτή δεν είναι καλά και μας έδειξε βίντεο με προηγούμενες Τσικνοπέμπτες που είχαν μασκαρευτεί και το γλεντούσαν, είχε στο πλατό και την Έλενα Παπαβασιλείου (παρέα με Λάμπρου βεβαίως) σε ρόλο… ντεκολτέ. Μιας και η ίδια τελευταία ντύνεται τεθλιμμένα!

Εύκολο είναι;
Το μήνυμα today όπως μπορείτε εύκολα να κάνετε understood είναι ένα και γραφόταν στο σουπεράκι του Αυτιά. «Τσικνοπέμπτη: Ξεχάστε την οικονομική κρίση!». Μια κουβέντα είναι presenter μου!

Μασκαράδες και στην «Κοινωνία Ώρα Mega»
Αυτοί θα μας στείλουν κανονικά. «Ας ελπίσουμε να κυβερνήσετε» υποδείκνυε με ύφος… ευεργέτη ο Δένδιας (ΝΔ) στην Αποστολάκη (ΠαΣοΚ) για να συνεχίσει, «5 χρόνια» και στο καπάκι να διορθώσει, «5 μήνες κάνατε να πάρετε μέτρα». Ναι σωστά. Τα 5 τα πρώτα, τα years, ήταν τα δικά σας. Προσθέτουμε και άλλους 5 μήνες για τους επόμενους, διότι είμαστε large λαός εμείς!

Αποκριές. Η πιο βαρετή γιορτή του χρόνου!

(Λες και τον υπόλοιπο καιρό δεν ''ντυνόμαστε'')

Άντε γεια!

Γιώτα Δημητρακοπούλου
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: