1.2.10

Καθυστερημένη ακοίνωση ANT1 για SONY...


Μετά το Γιώργο Θεοφάνους, που στο «10 με 1 μαζί» άφησε να εννοηθεί ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της Sony, ο ΑΝΤ-1 εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την καταγγελία της Sony για στημένη αποχώρηση της νεαρής τραγουδίστριας Ήβης από το X-Factor.
''Ο ΑΝΤ1 πληροφορήθηκε το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της Sony Music σχετικά με το X Factor μαζί με τα υπόλοιπα ΜΜΕ της χώρας, την Παρασκευή. Αντιλαμβανόμαστε από το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αυτής ότι η Sony, ως επαθλοθέτρια του μουσικού μας διαγωνισμού, θα επιθυμούσε ιδανικά την κα Ηβη Αδάμου ως νικήτρια του X Factor.
Αυτό δεν επηρέασε, ούτε και πρόκειται ποτέ να επηρεάσει, τη ...
διαφάνεια και την αξιοπιστία που ο ΑΝΤ1 πιστά και απαρέγκλιτα τηρεί στις αποφασιστικές διαδικασίες του X Factor. Άλλωστε, αυτή ακριβώς η διαφάνεια και αξιοπιστία είναι που έχει καθιερώσει τον ΑΝΤ1 ως τον πιο επιτυχημένο διοργανωτή διαγωνιστικών εκπομπών στην Ελλάδα από καταβολής ιδιωτικής τηλεόρασης. Θεωρούμε ότι τα πρόσωπα που στελεχώνουν την κριτική επιτροπή του X Factor έχουν αποδείξει στην πολύχρονη επαγγελματική πορεία τους, αλλά και στον προηγούμενο κύκλο του X Factor, τη συνέπεια και την αξιοπιστία τους.''...

Δεν υπάρχουν σχόλια: