1.1.10

Κάρ. Παπούλιας: Ανάγκη μεγάλων μεταρρυθμίσεων στο κράτος Αλλά και αλλαγή νοοτροπιών και συλλογικών αντιλήψεων...


Σε παρέμβαση για την επιτακτική ανάγκη αλλαγών στη λειτουργία του ελληνικού κράτους, το οποίο παραμένει διαχρονικά ο «μεγάλος ασθενής», με τις παθογένειες και τις αδυναμίες στη λειτουργία του να αναδεικνύονται εν μέσω οικονομικής κρίσης ακόμα περισσότερο, προέβη ο Πρόεδρος τη Δημοκρατίας.
Στο μήνυμά του για το νέο έτος, ο κ. Κάρολος Παπούλιας απευθύνει ισχυρές παραινέσεις τόσο στους έχοντες την ευθύνη για προώθηση των απαιτούμενων από τις...

περιστάσεις αλλαγών, καλώντας ουσιαστικά σε άμεση δράση, αλλά και σε καθένα έκαστο εκ των πολιτών, καθώς επισημαίνει την ανάγκη να αλλάξουν συλλογικές αντιλήψεις και νοοτροπίες. «Στις μέρες μας κρίνονται τα μεγάλα», τονίζει ο κ. Παπούλιας, υπογραμμίζοντας έτσι τη σοβαρότητα της κατάστασης και την αναγκαιότητα για κινήσεις στην κατεύθυνση μεταρρύθμισης του κράτους.

Εκφράζει, δε, εμπιστοσύνη στις δημιουργικές δυνάμεις του ελληνικού λαού για την επιτυχία του εγχειρήματος. Οπως επισημαίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, «στην ιστορία του ο Ελληνισμός έχει δείξει ότι τα καταφέρνει στα μεγάλα περισσότερο από ό,τι στα μικρά», ενώ δηλώνει αισιόδοξος «ότι το 2010 θα είναι καλύτερη χρονιά για τους πολλούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: