1.10.09

Ο Μάκης παρακαλεί μέσω αγγελίας για δημοσιογράφους!

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ...ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ...
"Μέσω αγγελιών(ΙΕΚ ΑΚΜΗ) ψάχνουν νέους δημοσιογράφους (κλικ φωτό) στο πορταλ του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.Δεν γινόταν βέβαια κι αλλιώς αφού ολόκληρη η παλιά του ομάδα την κοπάνησε γιατί βαρέθηκε να δουλεύει και να μην ακούει...ευχαριστώ ή μπράβο!Βέβαια ο Μάκης δεν πρόκειται να πληρώσει γι αυτό και στην αγγελία γράφει "πρακτική εξάσκηση" σε πορταλ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ το διασύνδεση με εκπομπή για να τους χρησιμοποιεί και για την τηλεόραση!Όχι που θα πλήρωνε.Ξέχασε βέβαια να...



γράψει οτι στα απαιτούμενα προσόντα είναι και οι γνώσεις τεχνικού αφού πρέπει τα παιδιά να βγάζουν μόνα τους και link. Τι κρίμα εκεί που παρακαλούσαν για να πάνε κάποιοι να δουλέψουν στο γραφείο του, τώρα να τους παρακαλάει!

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ:

Ζητούνται άστεγοι δημοσιογράφοι χωρίς συντρόφους ή συζύγους για να να δουλέψουν τζάμπα στο portal ή την εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.
Επίσης θα εκτελούν χρέη τεχνικού, ηχολήπτη και δεν πρέπει να φοράνε γόβες(είτε άνδρες είτε γυναίκες)για να μπορούν να τρέχουν όταν τους παίρνουν στο κυνήγι με τις...ρουφιανοκάμερες στην Ριγίλλης, την Ιπποκράτους και το Πολυτεχνείο.

Ταξί, Μετρό, Λεωφορεία, τρένα και βαπόρια τα καλύπτουν όλα οι ίδιοι οι εξασκούμενοι και σε αντάλλαγμα θα πάρουν την εμπειρία του ...κομπιουτερά.
Απαραίτητη προυπόθεση να έχουν lap top σε αντίθετη περίπτωση θα προσλαμβάνονται ΜΟΝΟ μαθητές της Α γυμνασίου.

Καλό είναι να είναι ...ορφανοί έτσι ώστε να μην τους απασχολούν οι γονείς τους στα τηλέφωνα και να μην έχουν επικοινωνία με δικούς τους ανθρώπους.

Αν βρεθεί κάποιος να το κάνει θα απολυθεί και αυτός που πήρε το τηλέφωνο στον γονιό του και αυτός που τον έβλεπε να παίρνει τηλέφωνο και δεν αντέδρασε δυναμικά(να το χτυπήσει ή να του κόψει την γραμμή). Τέτοια φαινόμενα είχαν παρατηρηθεί στο παρελθόν επί ΣΚΑΙ στην Φαληρέως.

Βασική προϋπόθεση είναι να έχουν και μηχανάκια για να κάνουν τους dellivery σε δικηγόρους,συζύγους(λέγε με Κιμ) κ.α.

Επίσης θα προσμετρηθεί στην προυπηρεσία τους και αν έχουν δει το "Τόλμη και γοητεία" ή την "Δυναστεία" για να γνωρίζουν κάποια πράγματα από αυτά που θα αντιμετωπίσουν...

Υ.Γ: Να περιμένουμε αυτόφωρο; Δεν γράψαμε κάτι συκοφαντικό. Είμαστε και ....σατιρικοί bloggers.
Από troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: