3.7.09

Σκοτσέζικο ντους με… Αποδείξεις...

Ο Νίκος Ευαγγελάτος συγκέντρωσε την ομάδα των Αποδείξεων και τους ανακοίνωσε ότι ο ίδιος συμφώνησε με τον ΑΝΤ1 και για τη νέα περίοδο. Τους διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να χάσουν την θέση τους την ίδια στιγμή που τους ανέφερε ότι πρώτον η συμφωνία η δική του είναι κατά 50% μειωμένη (στην πραγματικότητα είναι 60% και ίσως και λίγο περισσότερο), ενώ τους έκανε σαφές ότι δεν υπάρχει για του χρόνου ειδικό budget για τις Αποδείξεις όπως υπήρχε μέχρι φέτος. Έτσι το ερώτημα του πώς θα παραμείνουν στην θέση τους και θα πληρώνονται 20 περίπου εργαζόμενοι χρήζει ανώτερων μαθηματικών διεργασιών.
Αυτό που μαθαίνουμε ότι...
προσπαθεί να κάνει αυτή τη στιγμή ο άνκορμαν είναι να ρίξει το μπαλάκι στο κανάλι. Περίπου δέκα άτομα από το team των Aποδείξεων βρίσκονται στο μισθολόγιο του σταθμού με την σύμβαση της ΕΣΗΕΑ (δηλαδή παίρνουν καθαρά γύρω στα 1.000-1.200 ευρώ). Φυσικά πληρώνονταν περισσότερα χρήματα (οι αρχισυντάκτες παίρνουν άνω των 2,5 χιλιάδων ευρώ) με την έξτρα αμοιβή να πληρώνεται εν μέρει από το budget της εκπομπής (που πλέον δεν υπάρχει budget) και εν μέρει από τον ίδιο τον Ν. Ευαγγελάτο ο οποίος όμως με την περικοπή που του έγινε (ακόμη και αυτή που ο ίδιος ομολόγησε) είναι πρακτικά αδύνατο να συνεχίσει να «τσοντάρει».
Αυτό λοιπόν που επιχειρεί να κάνει ο Ν. Ευαγγελάτος είναι να πει από τη μια στο team του (όσους είναι στο μισθολόγιο) «ορίστε εγώ σας κρατάω αλλά τι να κάνουμε καθίστε εδώ χωρίς αντικείμενο εργασίας να πληρώνεστε τον βασικό μέχρι να δούμε τι θα γίνει» και από την άλλη στο κανάλι «εγώ δεν ξέρω τίποτε στο μισθολόγιο είναι αυτοί αν δεν τους θέλετε απολύστε τους εσείς» ευελπιστώντας ότι λόγω του κλίματος που επικρατεί στο σταθμό αυτή την εποχή η διοίκηση θα κάνει «τα στραβά μάτια» και θα συνεχίσει να πληρώνει για κάποιο διάστημα έστω όσους είναι στο μισθολόγιο.
Enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: