3.5.09

Συγκλονίζει η αυτοκτονία 3 αδελφών από την ίδια οικογένεια...


Κατάρα φαίνεται πως «κυνηγάει» μια οικογένεια από την Καλαμάτα, αφού μέσα σε πέντε χρόνια έχουν αυτοκτονήσει τρία αδέρφια με τρεις διαφορετικούς τρόπους! Αυτή τη φορά η 30χρονη κόρη έδωσε φρικτό τέλος στη ζωή της πίνοντας δηλητήριο και συγκλονίζοντας για ακόμα μια φορά τους κατοίκους του χωριού Νεοχώρι Λεύκτρου. Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε νεκρή μέσα στο δωμάτιό της από τη μητέρα της, έχοντας πιει μεγάλη ποσότητα δηλητηρίου.
Καλοσυνάτη, κοινωνική και...
εργατική (αφού βοηθούσε στις αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες), όπως τη χαρακτήριζαν, η κοπέλα έδειχνε να είναι καλά. Το μοιραίο πρωί όμως δεν σηκώθηκε να πάει στη δουλειά και η μητέρα της μάταια χτυπούσε την κλειδωμένη πόρτα του δωματίου της. Λίγα λεπτά αργότερα, με τη βοήθεια γείτονα έσπασε την πόρτα για να αντικρίσει την κόρη της να ψυχορραγεί.

Ο πατέρας είχε πεθάνει πριν από μία δεκαετία, ενώ πριν από τρία χρόνια οι τοίχοι του ίδιου σπιτιού είχαν γίνει «μάρτυρες» δύο ακόμα αυτοκτονιών: ο 19χρονος γιος απαγχονίστηκε, ενώ δύο χρόνια νωρίτερα ο 22χρονος αδερφός του είχε αυτοπυροβοληθεί. Πίσω έμεινε τώρα η χαροκαμένη μάνα και πέντε ακόμα από τα παιδιά της, ενώ οι κάτοικοι του χωριού ζητούν από την Πολιτεία να βοηθήσει και να λάβει μέτρα για να σταματήσει το κακό.

Σημειώνεται ότι η κοπέλα και ο 19χρονος αδερφός της είχαν ζητήσει ψυχολογική βοήθεια για να αντιμετωπίσουν τις τραγωδίες που έπλητταν το σπίτι τους, αλλά δεν είχαν βρει ανταπόκριση, με αποτέλεσμα να δίνουν τη «μάχη» μόνοι τους.
Espresso.

Δεν υπάρχουν σχόλια: