21.5.22

Κυπελλούχος ο Παναθηναϊκός σε έναν επεισοδιακό τελικό...

Σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από θλιβερά επεισόδια πριν την έναρξη του αγώνα στις κερκίδες μεταξύ οπαδών και αστυνομίας ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η... εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αϊτόρ στο 34' ήταν αρκετή για να χαρίσει τον τίτλο στους πράσινους που επέστρεψαν στις κατακτήσεις τίτλων μετά από 8 χρόνια ξηρασίας.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα στο ματς και έφτασε δίκαια να προηγείται στο σκορ (34') από την άσπρη βούλα.


Ο τελικός διεκόπη προσωρινά καθώς ένα λεπτό αργότερα ο σκόρερ των πρασίνων δέχθηκε πέτρα στο χέρι και τραυματίστηκε.

Αφού επανεκίνησε το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του και πίεσε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή για να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Το τελευταίο σφύριγμα από τον άρχοντα του αγώνα βρήκε τους παίκτες του Παναθηναϊκού να πανηγυρίζουν έξαλλα την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Γκατσίνοβιτς (75' Αλεξανδρόπουλος), Βιγιαφάνιες (68' Κουρμπέλης), Παλάσιος (90+4' Σάρλια), Αϊτόρ, Ιωαννίδης (75' Καρλίτος)

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (46' Σίντκλεϊ), Κούρτιτς, Αουγκούστο (52' Σβαμπ), Σοάρες (46' Καντουρί), Μπίσεσβαρ (62' Μίτριτσα), Ζίβκοβιτς, Άκπομ (67' Τσόλακ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: