5.8.21

Ο Μέσι φεύγει από την Μπάρτσελόνα...

 Ο Λιονέλ Μέσι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, όπως ανακοίνωσε η ίδια η καταλανική ομάδα, καθώς δεν τα βρήκε με τον παίκτη στο οικονομικό. Αν και το νέο συμβόλαιο του Μέσι είχε συμφωνηθεί «στο μιλητό», όπως...
ανέφεραν πηγές του συλλόγου αλλά και της οικογένειάς του, τελικά η συμφωνία ναυάγησε.

Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του πατέρα και μάνατζερ του παίκτη, Χόρχε, και του προέδρου της Μπάρτσα, Ζοάν Λαπόρτα, ανακοινώθηκε: «Παρά το γεγονός ότι υπήρχε κατ' αρχήν συμφωνία μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του Λίο Μέσι και τη σαφή πρόθεση και των δύο μερών να υπογράψουν ένα νέο συμβόλαιο σήμερα, αυτό δεν μπορεί να επισημοποιηθεί λόγω οικονομικών και διαρθρωτικών εμποδίων (κανονισμοί της ισπανικής LaLiga)», εξήγησε η ομάδα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία κατέρρευσε αφού ο πρόεδρος του συλλόγου της Μπάρτσα ενημέρωσε τον Χόρχε Μέσι ότι ο σύλλογος δεν μπορούσε να κυρώσει τη σύμβαση που είχε συμφωνήσει τον Ιούλιο και οι δικηγόροι και των δύο μερών είχαν συντάξει την περασμένη εβδομάδα. «Τα δύο μέρη λυπούνται βαθιά που τελικά οι επιθυμίες τόσο του παίκτη όσο και του συλλόγου δεν μπορούν να εκπληρωθούν», ανέφερε η εταιρεία.

Όπως αναφέρθηκε, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ισπανικής LaLiga, ο προϋπολογισμός της ομάδας πρέπει να δαπανηθεί με συγκεκριμένο τρόπο και έχει ήδη ξοδέψει πολλά χρήματα για συμβόλαια και μισθούς παικτών και το υπόλοιπο ποσό πρέπει να προσανατολιστεί σε άλλους τομείς, όπως οι υποδομές και η ανάπτυξη της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: