5.6.20

Ο Μπέος με τη συνοδεία της αστυνομίας...


...προσπαθεί να εκφοβίσει τους Σταγιάτες (BINTEO)...
Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, βρέθηκε με την συνοδεία των αστυνομικών δυνάμεων το πρωί της Παρασκευής στο χωριό των Σταγιατών, το οποίο έχει μπει στο στόχαστρο του όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ο...
Αχιλλέας Μπέος καταφέρθηκε για μια ακόμη φορά με χυδαίο τρόπο κατά των Σταγιατών αποκαλώντας, μεταξύ άλλων, τους κατοίκους ως «κοπρίτες».

Το πρωί της Παρασκευής, Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος, ο Αχιλλέας Μπέος διάλεξε να βρεθεί υπό την συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων στο χωριό των Σταγιατών προκαλώντας, όπως αναμενόταν την έντονη δυσφορία των κατοίκων.

Ο δήμαρχος Βόλου καταφέρθηκε για μια ακόμη φορά με χυδαίο τρόπο κατά των κατοίκων του χωριού Σταγιάτες στο Πήλιο, που μέσω δημοψηφίσματος αποφάσισαν να διαχειρίζονται μόνοι τους την υδροδότηση του χωριού τους και να μην επιτρέψουν την ιδιωτικοποίηση του νερού της πηγής τους.

Οι κάτοικοι, όπως αναμενόταν, αντέδρασαν με την προκλητική παρουσία του Μπέου με πολλούς από αυτούς να του λένε ότι είναι ανεπιθύμητος και εκείνον να τους χαρακτηρίζει ως κοπρίτες.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στα live video που τράβηξε η τοπική ομάδα «Απόδραση» ο δήμαρχος ειρωνεύεται συνεχώς τους κατοίκους χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς.thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: