26.5.20

"Μου είχε στήσει ενέδρα, δεν κατάλαβα τίποτα"...

...είπε στην κατάθεσή της η 34χρονη...

Την πρώτη της επίσημη κατάθεση μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε έδωσε η 34χρονη στην Αστυνομία, το μεσημέρι της Τρίτης.

Πρόκειται για επίσημη κατάθεση, αφού μέχρι πρότινος η άτυχη κοπέλα είχε...
μόνον ολιγόλεπτες συζητήσεις με τους αστυνομικούς σχετικά με την υπόθεση και τα σενάρια για το ποιος κρύβεται πίσω από την αποτρόπαια αυτή πράξη.

"Μου είχε στήσει ενέδρα. Δεν κατάλαβα τίποτα. Στάθηκα μπροστά στο ασανσέρ και περίμενα. Κοιτούσα χαμηλά και ένοιωσα την παρουσία της να βγαίνει γρήγορα από τη σκάλα που πάει έρχεται από το υπόγειο" φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η 34χρονη και πρόσθεσε: "Μάλλον φορούσε σκουφί μαύρο, μαύρη προστατευτική μάσκα, ήταν ψηλή στο ύψος μου και αδύνατη. Κράταγε κάτι στα χέρια που πρέπει να ήταν μπουκάλι. Μου έριξε μεγάλη ποσότητα του υγρού, μια φορά, σε όλο το πρόσωπο μου και εξαφανίστηκε. Έτρεξα γρήγορα δίπλα στο φαρμακείο και φώναζα ‘καίγομαι κάτι μου έριξαν’".

Συνεχίζοντας την κατάθεσή της η άτυχη κοπέλα περιέγρςψε τι ακολούθησε:"Έπλυνα λίγο το πρόσωπο μου με νερό και έβγαλα κάποια από τα ρούχα που είχαν ποτίσει από το υγρό. Δεν μπορώ να φανταστώ ποιος ήθελε να μου κάνει τόσο κακό. Ούτε με είχαν απειλήσει ούτε είχα διάφορες με κανέναν".

Νέα πρόσωπα στο μικροσκόπιο

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Το Βήμα", τα σενάρια που εξετάζονται με προσοχή είναι πέντε. Τα δύο έχουν να κάνουν με συναδέλφους της 34χρονης με τους οποίους υπήρχαν προστριβές.

Οι ασάφειες της άτυχης κοπέλας για εκείνους γέννησαν υποψίες, όμως και οι δύο προέβαλαν ισχυρά άλλοθι. Η μία μάλιστα βρισκόταν εκτός Ελλάδος.

Με μεγάλη προσοχή εξετάζεται ακόμα ένα σενάριο. Κεντρικό πρόσωπο σε αυτό ο πρώην σύντροφος της 34χρονης, με τον οποίο είχε πρόσφατα ένα έντονο καβγά. Η μεταξύ τους σύγκρουση φέρεται να πυροδοτήθηκε από ένα εύρημα στο κινητό τηλέφωνο της κοπέλας, όμως και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει ισχυρό άλλοθι για την ώρα της επίθεσης.

Στο ίδιο σενάριο εμπλέκεται και στενή φίλη της Ιωάννας που κάνει λόγο για αβάσιμους ισχυρισμούς και εικασίες. Και εκείνη την ώρα του εγκλήματος φέρεται να έχει αποδείξει πως δεν βρισκόταν στην περιοχή...

Πηγή: thetoc.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: