21.8.19

Ο μαικήνας της τέχνης Μιχαήλ Αμπράμοβ...


...ένας από τους δύο Ρώσους που επέβαιναν στο ελικόπτερο...

ΒΙΝΤΕΟ

Εκτός από τα στοιχεία του Έλληνα πιλότου του μοιραίου ελικοπτέρου που κατέπεσε στη θάλασσα μεταξύ Γαλατά και Πόρου την Τρίτη 20 Αυγούστου που έγιναν γνωστά το...
βράδυ της ίδιας μέρας, δημοσιεύθηκαν και οι ταυτότητες των δύο Ρώσων επιβαινόντων που επίσης έχασαν τη ζωή τους.



Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti, οι δύο άνδρες που επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο, ήταν οι Μιχαήλ Αμπράμοβ και Ντάβελ Ακολίνιν. Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωσή του το Ria μεταδίδει ότι το ένα από τα δύο θύματα εξ Ρωσίας, ο Αμπράμοβ, είναι γνωστός φιλάνθρωπος και μαικήνας της τέχνης και ιδρυτής του «Μουσείου Ρωσικών Εικόνων».

Τη θλιβερή είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε στο πρακτορείο ο συνεργάτης του και πρώην υπάλληλος του μουσείου, Σεργκέι Μπριούν. «Αρχικά δεν θέλαμε να το πιστέψουμε. Όμως μου το επιβεβαίωσε ο προσωπικός του βοηθός. Υπάρχουν άνθρωποι που επικοινώνησαν με την οικογένειά του και μίλησαν με τον διευθυντή του μουσείου. Δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι νεκρός».

Την είδηση του θανάτου του μετέφερε στο Facebook και ο διευθυντής του Επιστημονικού Κέντρου για τον Ανατολικό Χριστιανικό Πολιτισμό, Αλεξέι Λίντοφ.

«Ο Μιχαήλ Αμπράμοβ, ο δημιουργός του πρώτου ιδιωτικού Μουσείου Ρωσικών Εικόνων στη Μόσχα, είναι νεκρός» αναφέρει στην ανάρτησή του, ο Λίντοφ...

newsbeast,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: