24.2.15

«Δείχνουν» ο ένας τον άλλον ως δράστη του εγκλήματος...


... οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Μένη Κουμανταρέα...
Η μοιραία βραδιά της δολοφονίας του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα αναβίωσε σήμερα στο γραφείο της τρίτης τακτικής ανακρίτριας, κατά τη διάρκεια της...
κατ’ αντιπαράστασης εξέτασης των δυο προφυλακισμένων πρωταγωνιστών της υπόθεσης.

Ο 29χρονος Ρουμάνος Κοσμίν Γκαϊτάν και ο συμπατριώτης του Στεφάν Ματασαρενάου βρέθηκαν ενώπιος ενωπίω μετά από αίτημα του πρώτου. Ωστόσο, οι πληροφορίες θέλουν τους δυο κατηγορούμενους για την δολοφονία του συγγραφέα να μην άλλαξαν τους αρχικούς τους ισχυρισμούς επιμένοντας ο καθένας στην δική του εκδοχή για το έγκλημα, ρίχνοντας ο ένας την ευθύνη στον άλλον.

Μάλιστα, ο Κοσμίν Γκαιτάν φέρεται να αναπαράστησε σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας τα όσα συνέβησαν μπροστά από το ασανσέρ της πολυκατοικίας, όπου ήταν το διαμέρισμα του συγγραφέα, ισχυριζόμενος ότι ο συγκατηγορούμενός του έβαλε τα γόνατά του στο λαιμό και στο στήθος του πεσμένου θύματος, και συνέχισε να τον χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο.

Πάντως, αυτό που φαίνεται να επιβαρύνει τη θέση του Στεφάν Ματασαρενάου είναι το γεγονός πως έχει δώσει δυο εκδοχές για την δολοφονία. Αρχικά στην αστυνομία ισχυρίστηκε ότι καυγάδισε με τον άτυχο συγγραφέα και τον έσπρωξε… Ενώπιον της ανακρίτριας, όμως, αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στο έγκλημα υποστηρίζοντας ότι λάτρευε σαν πατέρα τον συγγραφέα και ρίχνοντας όλες τις ευθύνες στον συγκατηγορούμενο του.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: