11.12.13

Mαρινάκης: Μη ρίχνετε λάσπη, στον καλύτερο...



Εμεις τώρα ξεκινάμε...
Το όνειρο της πρόκρισης στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ έγινε πραγματικότητα. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, πανηγύρισε όπως όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ αυτή την επιτυχία.
Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα υπογράμμισε ότι...
αυτή η επιτυχία ανήκει σε όλη την Ελλάδα και αποτελεί αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που γίνεται καθημερινά και η οποία πρέπει να συνεχιστεί. Συμπλήρωσε πως όλοι πλέον πρέπει να καταλάβουν ότι ο καλύτερος κερδίζει και πως σε μια Ελλάδα που υποφέρει, όλοι πρέπει να βοηθήσουν, ενώ τη νίκη και την πρόκριση τα αφιέρωσε σε όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ.
Αναλυτικά, ο πρόεδρος του Θρύλου δήλωσε:
«Πιστεύω ότι σήμερα σε όλη την Ελλάδα βγάλαμε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα. Δηλαδή είδαμε ότι στην Ευρώπη, μπορεί να σε αντιμετωπίσουνε επί ίσοις όροις, να δουν τρία πέναλτι και να τα σφυρίξουν και ο Ολυμπιακός στο τέλος να κερδίσει χωρίς να χρειαστεί κανένα από αυτά. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι σήμερα. Αξίζαμε τη νίκη. Οπωσδήποτε καρδιοχτυπήσαμε, γιατί όταν βλέπεις ότι η μπάλα δεν μπαίνει μέσα, πιστεύεις ότι κάποια στιγμή η μπάλα μπορεί να σε τιμωρήσει, όπως έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν.
Αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να καταλάβουμε όλη στην Ελλάδα, ότι αν σήμερα ο Ολυμπιακός έπαιζε με μία ελληνική ομάδα στο πρωτάθλημα και έπαιρνε τρία πέναλτι και τρεις αποβολές, τι θα γράφατε ή τι θα λέγατε όλοι σας αύριο. Πρέπει να καταλάβουμε στην Ελλάδα, ότι ο καλύτερος κερδίζει. Και ο καλύτερος δεν πρέπει να είναι στόχος για καθημερινή λάσπη. Ο καλύτερος πρέπει να είναι παράδειγμα προς μίμηση.
Δηλαδή, αυτό που είδατε σήμερα είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, πίστης, δύναμης και καθημερινής σκληρή προσπάθειας για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Αυτό πρέπει να το καταλάβετε όλοι. Και δεν ισχύει μόνο για το ποδόσφαιρο. Ισχύει για την καθημερινότητά μας. Ότι ο καλύτερος, αυτός που δουλεύει πιο σκληρά, αυτός που ξοδεύει, αυτός που πραγματικά αξίζει, ανταμείβεται! Ανταμείβεται με τη νίκη και ανταμείβεται με το να προχωράει μπροστά.
Έτσι και σεις όλοι πρέπει να δώσετε ένα καλό παράδειγμα και να σταματήσει αυτή η λάσπη για τον καλύτερο. Επίσης, δεν θέλω να αναφερθώ στους αντιπάλους μας και ποιοι είναι αυτοί που κάθε μέρα προσπαθούν να μιλήσουν για κάθαρση, γιατί το παρελθόν τους και η καθημερινότητά τους είναι εντελώς διαφορετική. Μπορεί κάθε μέρα ο Ολυμπιακός να τρώει πάρα πολύ λάσπη και εγώ προσωπικά. Αλλά από εκεί και πέρα αυτό μας κάνει πιο δυνατούς, μας κάνει να δουλεύουμε περισσότερο και να προχωράμε μπροστά.
Από εκεί και πέρα, σήμερα είναι μία μεγάλη νίκη. Είναι μία μεγάλη νίκη για την Ελλάδα. Προχωράμε μπροστά. Έχουμε πολλή δουλειά ακόμα! Τίποτα δεν έχει κριθεί. Εγώ στους παίκτες είπα πως θα πρέπει να νιώσετε ότι σήμερα ξεκινάμε. Δεν έχει κριθεί τίποτα! Αυτή η ομάδα πρέπει να πάει μπροστά και στο Champions League και να πάρει το ελληνικό πρωτάθλημα».
Η επιθυμία μου είναι οι παίκτες μας από σήμερα κιόλας να δουλέψουν σκληρά μέχρι το επόμενο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι. Επίσης έχουμε τρία κρίσιμα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα. Να τα κερδίσουν και να προχωρήσουν μπροστά. Από εκεί και πέρα, όταν έχεις δύναμη και πίστη δεν φοβάσαι τίποτα. Οπωσδήποτε καλό είναι να αποφύγουμε την Ρεάλ, την Μπαρτσελόνα, την Μπάγερν. Δυστυχώς δεν μπορώ να διαλέξω. Μακάρι να μπορούσα να διαλέξω».
Για να δείτε την τοποθέτηση του Προέδρου του Ολυμπιακού σε βίντεο πατήστε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: